7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@gallericlifford.dk

Magneter til køleskab er en sjov og kreativ måde at pifte et køleskab op på. De kan bruges til at sætte billeder, noter eller andet op på køleskabet. Men udover at være praktiske, kan man også bruge dem til at udfolde sin kreativitet.

Hvad kan køleskabsmagneter bruges til?

Køleskabsmagneter kan bruges til mange ting, for eksempel til at holde opslag, noter og fotos på plads på køleskabet. Mange mennesker samler på køleskabsmagneter fra rejser og ture, mens nogle skaber dem selv.

Magneter til køleskab kan desuden bruges til at lave små kunstværker eller hænges op på køleskabet som en slags dekoration. Magneterne kan sættes sammen til små kunstværker, hvis man sætter dem sammen på nye og kreative måder. Det kan også være god underholding for et barn, som kan skabe sine helt egne motiver.

Kreative idéer til brug af køleskabsmagneter

Som nævnt er ét bud at arrangere de eksisterende køleskabsmagneter i flotte former og motiver. I forlængelser af dette, kan man også male eller tegne på køleskabsmagneterne med en tusch. Alt efter, hvordan dit hjem ser ud, er der forskellige bud. Det kan være helt simpelt i farver, der passer til dit hjem. Derudover kan du også tegne streger og bølger, som kan sættes sammen til forskellige motiver, eller du kan tegne forskellige fine blomster.

Et andet sjovt bud, hvis du også vil inddrage børn i processen, er at tegne flere forskellige øjne, næser og munde på magneterne, og så kan de sættes sammen og danne forskellige smileys og grimasser. Det kan føre til meget sjovt og er super kreativt. Køleskabsmagneterne behøver ikke nødvendigvis at have den funktion at holde noget fast på køleskabet – de kan sagtens fungere som dekoration alene.

Dekorationer med køleskabsmagneter

Magneter til køleskab er en af de mest anvendte dekorationer, fordi de er nemme at sætte op, og man kan få dem i mange forskellige designs.

Der kan arbejdes endnu mere kreativt med dem, hvis man skifter maling og tuscher ud med lim og fine fund. Det kan være alt fra muslingeskaller og perler til knapper. Kun fantasien sætter grænser. Det skal blot være lette ting, som ikke tynger magneten ned, så den glider ned af køleskabsdøren.

Har du køleskabsmagneter du selv har lavet, eller som du synes er flotte eller sidder i et flot mønster, så bliver du glad, hver gang du åbner dit køleskab – og magneter til køleskab kan købes ganske billigt på nettet.

Magneter til køleskab er ikke kun for børn. De kan faktisk være ret nyttige, og hvis du bruger dem på den rigtige måde, kan de endda være ganske sjove – også for voksne.