7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@gallericlifford.dk

Udklædningsfest er altså noget af det sjoveste, og hvis temaet er en smule spicy, skal kostumet selvfølgelig følge med. Det er kun fantasien, der sætter grænser for de frække kostumer, og det er helt op til dig, hvor hedt det skal blive.

 Kan du heller ikke stå for en god udklædningsfest med et friskt tema? Så er du nok heller ikke typen, der dukker op til en fræk fest iført skidragt, hue og halstørklæde – med mindre du altså bare har en virkelig god sans for humor.

Men hvis du gerne vil have et lidt mere passende og pikant kostume, er det bare med at tænke kreativt og lade fantasien løbe løbsk. Til at få dig på rette spor giver vi dig her en lille håndfuld inspirerende idéer til de frække kostumer. Læs med og kom i festhumør!

Find dit indre vilddyr frem

Der er bare noget over dyreprint, dyreører og dyrekostumer… Det får ligesom vores indre drifter frem i lyset, så vi kan slippe vores evigt logiske og rationelle tankesæt. Derfor er et dyrekostume også en rigtig god idé til den frække fest, hvor man gerne må slå sig lidt løs.

Der er mange måder at gøre det på. Måske har du allerede tøj med dyreprint, som du kan bruge. Det kan være alt fra speedos med leopardprint til en crop top med tigerstriber. Du kan også spice dit outfit op med dyreører eller måske en hale. Alt fra kattedyr til gnavere kan faktisk få en fræk fortolkning, hvis du har lidt kreativitet og humor.

Udlev din Disney-drøm

Vi kan lige så godt være ærlige: Rigtig mange går rundt med nogle halvlumre crushes på Disney-karakterer – ja, tegneseriefigurerne! Peter Pan, Tarzan, Aladdin, Jasmin og Megara fra Hercules er bare nogle få eksempler.

Derfor er det også en rigtig sjov idé at ankomme til den frække fest klædt ud som en Disney-figur. Du skal ikke blive overrasket, hvis du får nogen til at rødme og afsløre deres lidt komiske crush. Alternativt kan du vælge en figur fra Star Wars, Ringenes Herre eller et andet fiktivt univers.

Maskebal

Det her er altså en klassiker! Maskebal går bare aldrig af mode, når det kommer til spicy udklædning. Det kan gøres på et hav af måder, som både kan være elegante og eksplicitte. Derfor er det også en fantastisk idé for dig, der gerne vil kunne gøre det på din egen måde. Udgangspunktet er selvfølgelig bare en maske, men derudover er der fri leg, når det gælder resten af kostumet.

En maske er også en taknemmelig udklædning, for det kan give alle et strejf af noget mystisk og pirrende. Nøgne danske piger såvel som velklædte herrer i jakkesæt kan bære en maske med overbevisning og tiltrækningskraft.