Billedkunstner
Johnny Madsen

 

 

 

    Kr. 299.-  udsolgt

    Bogen ’Nattegn’ (People’s Press)

I biografien Nattegn som er Pia Elers’ dokumentariske  portræt af manden, musikeren og billedkunstneren Johnny Madsen, kommer vi med tilbage til Thyborøn, til koncerter, til ferniseringer i London og New York og følger musikeren og sangskriverens arbejde i hverdagen. Bogen er fyldt med oneliners, anekdoter, interview med musikkolleger, familie og venner og tegner et nuanceret portræt den ægte, kompromisløse, vestjyske kunstner.

”En skov kan være flot nok, men det har aldrig sagt mig noget at gå i en skov. Jeg er til store vidder. Til et stort hav, hvor jord og himmel mødes i horisonten. Det er sådan, det skal være. Havet bliver en del af en, når man er opvokset med ryggen mod land, som vi siger i Thyborøn. Lyden af havet er der altid, fra du vågner om morgenen og til det sidste, du hører, inden du falder i søvn. Ude over havet ligger myterne, og derfor spiller havet også en stor rolle i mine sange.”

Pia Elers (f. 1953) er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og har kendt Johnny Madsen siden 70’erne. Hun var Asien-korrespondent for TV2 fra 1993-2008, mens hun i dag arbejder i Kina som journalist for Dagbladet Børsen.