Galleriet

 
 


Galleriet:

Moderne kunst på 700 m², fordelt på 2 plan

30 fast tilknyttede kunstnere
40-50 samarbejdende kunstnere
Kunstmægler, vi skaffer den kunst du søger
Behovs vurdering: budget • stilart • matchning


Forstå Galleriet

Mange mennesker ønsker udvalg, når der skal købes eller investeres i kunst.
Ikke mange danske gallerier giver mulighed for, at vise såvel bredde som dybde, primært pga. pladsen, vores filosofi bygger på "Bredgade princippet", hvor det er muligt, at gå fra det ene galleri til det andet, Bredgade byder på 4 til 5 forskellige gallerier, hvor det er muligt, at se et udvalg af kunstnere. På næsten samme måde, prøver vi at skabe samme mulighed, ved på første salen, at have et repræsentativt udsnit af galleriets kunstnere og mere af den enkelte på lager.

Konstellationen betyder, en kunster ikke har brug for, at søge videre til nye udstillinger, for at få præsenteret og solgt sine værker, men kan være mere eller mindre repræsenteret i Galleri Clifford hele tiden. 

Tanker bag ophængningen

Hovedprincippet med stueplan er tiltænkt til separat udstillinger og første salen er til husets faste og samarbejdende kunstnere. Endvidere vises kunstnere der er på vej ind i galleriet, dette giver mulighed for, at høre vores gæsters synspunkter forud. Endelig anvendes første salen til efter udstilling, efter endt separat udstilling.